Koor the Messengers 

We’re takin’ the message to the world
 

Dirigent en combo

Onze dirigent: Didier van Someren
Sinds januari 2024 is Didier van Someren onze dirigent.  Naast ons koor is hij ook dirigent van  Pop-In Koor uit Boskoop en Gospelkoor Soul2Soul uit Sassenheim.


Didier van Someren kreeg op zijn tiende verjaardag een keyboard. Vanaf dat moment begon zijn leven als actief muzikant. Hij was vastberaden om alles over piano, zang en algemene muziektheorie autodidact te leren en was al in een redelijk vergevorderd stadium toen hij in 2016 via de Universiteit Leiden bij de muziektheoretische keuzevakken van het Koninklijk Conservatorium Den Haag terecht kwam.


Hij volgde twee vakken van Suzanne Konings, die les geeft aan bachelor- en masterstudenten, studenten van het Koninklijk Conservatorium en aan zangers van de Nationale Koren. Sinds 2013 zong Didier met vrienden in een Leids a capella koor voor studenten, waar hij na verloop van tijd doorgroeide tot muzikaal leider, arrangeur en voorzitter van het bestuur. Hierdoor werd hij geinspireerd om in 2017 toch een muzikale opleiding te doen; de Meerjarige Dirigentenopleiding (MDO), waarvan hij in juni 2019 afstudeerde.

Vanaf maart 2020 werkt hij als pianodocent bij House of Music in Katwijk. Zijn grootste muzikale liefde is Barbershop, en daarom zingt hij tenor in zijn kwartet 'Instant Fanboys'. Didier zong tevens in het barbershopmannenkoor Momentum. Zij waren de kampioenen van Nederland en waren gekwalificeerd om in juli 2020 het allereerste barbershopkoor uit Nederland te zijn dat mee mocht doen met de International Chorus Contest van de Barbershop Harmony Society in Los Angeles.Ons combo
Ons vaste combo bestaat uit Peter Klootwijk (piano/keyboard) en Fred van der Heiden (bas / elektrische gitaar). Bij sommige optredens wordt ons combo aangevuld met een drummer. 


Meezingen?

Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken, dus kom gerust een keer kijken tijdens een repetitie op vrijdagavond van 20.00 - 22.00 uur in de Bethelkerk in Vlaardingen. of neem contact met ons op!Alvast luisteren en kijken?